Codi Voeding & Horeca

Leden

Iris Cornette (Bakkerijschool Ter Groene Poorte - Sint-Michiels)

Céline Craeynest (RHIZO Hotelschool -  Kortrijk)

Koen Declerck (Hotel- en Toerismeschool Spermalie - Brugge)

Wim De Pue (Studiegebiedbegeleider Voeding & horeca)

Katleen De Temmerman (Instituut Stella Matutina - Brakel)

Peter De Wilde (Vrij Technisch Instituut Spijker - Hoogstraten)

Christine Dhondt (Hotel- en Slagerijschool Ter Groene Poorte - Sint-Michiels)

Bart Goethals (Leiepoort – Sint Theresia – Deinze)

Sylvia Maertens (Margareta-Maria-Instituut - Kortemark)

Jurgen Mollet (College Ten Doorn – Eeklo)

Jana Syen (Sint-Lutgardis – Mol)

Sophie Van Hulle ((Land- en Tuinbouwinstituut - Oedelem)

Jan Vannobel (Immaculata - Ieper)

Bert Van Pelt (Kogeka – Geel)

Peter Verbeke (Hotelschool Ter Duinen - Koksijde)

Hilde Wildiers (COLOMAplus - Mechelen)